FruAndersson

Alla inlägg under januari 2011

Av Andersson - 24 januari 2011 16:20

 

Lägger in denna med.. Saga i fokus!

 

Av Andersson - 24 januari 2011 14:57

En av dagarna vi var hos mina päron tog vi en promenad till stallet jag "bodde" i som barn. Det var roligt att visa Saga runt och hon fick titta på getter och självklart hästar. Hon fick rida några varv och det var självklart populärt. Hon är tuff min skrutta, hon visade ingen oro när hon satt högt däruppe (bland molnen???)

 

  

Av Andersson - 24 januari 2011 14:13

Äntligen hemma! Borta är oftast helt okej men hemma är ändå bäst. Det är skönt att vara hemma bland sina saker, sin säng och självklart min kära man igen. Hemfärden gick bra förutom att jag inte helt otippat hamnar bakom en Opel Corsa körandes av Asta 76 på söndagsutflykt. Hamnar jag bakom en sådan är det bara att invänta första bästa omkörningstillfälle för är det något som tar fram fru Anderssons sämta sidor så är det just en sådan. Gubbe med keps bakom ratten ger samma effekt.

 

För övrigt har jag och kidsen haft det bra, ätit gott och haft det trevligt.

Vad är det som är runt, blekt och degigt? Rätt! Det är jag, det är iaf så jag känner mig. Fast faktiskt så har jag lyckats gå ner ett par av mina graviditetskilon och fler ska det bli! Hemligheten? Mindre choklad och mindre portioner. Mer motion i kombination med detta ger underverk! Det finns iiiinga genvägar fram till den perfekta kroppen :-) Min man har förresten legat i här hemma. Trappan till övervåningen har blivit helt fantastiskt fin under tiden vi varit borta. Före och efterbilder kommer inom kort. Men nu.... kaffe!

 

  



Av Andersson - 21 januari 2011 08:31

Det här var inte lätt, att skriva med en bäbis i knät som fäktar efter tangenterna, men det får gå. Jag Samuel och Saga har förflyttat oss ut på landet. Bäst att åka femton mil bort när mannen ska måla trappa därhemma. Vi anlände hos mina föräldrar igår. Allt är... lugnt, och i sin ordning. Idag ska vi ta en promenad och titta efter hästarna som finns några hundra meter bort. Och därmed hade fru Andersson slut på bokstäver. Det har faktiskt inte hänt någonting speciellt alls. Jag återkommer när jag har viktigare saker att skriva om. Haha jo en rolig Sagareplik kan jag nämna. När vi gick upp i morse och vi klädde på oss så sa hon med viktig röst - jag måste bara gå ut och vakta hundarna. haha.. säger väl allt om vem som vaktar vem i det här huset :-D

Av Andersson - 20 januari 2011 08:44

...jag blir så glad när jag ser att folk har varit inne på min blogg, att någon har varit intresserad och tagit sig tid att läsa vad jag skrivit. Nu har inte jag någon aning om vem bara klickat förbi och inte men det hör inte hit, nya meddelanden där någon gett en kommentar på vad jag skrivit värmer otroligt. Tack ni goa läsare! Jag blir så... jag blir så...

 

...glaaaad :-)


  

Av Andersson - 19 januari 2011 18:23

Med risk att låta som en gnällkärring nu (om man utgår från mitt tidigare inlägg) men det är med rätten på min sida att få visa mitt missnöje. Nu ska ni få höra...  (eller läsa i detta fall)

 

Glatt överraskad över ett leverans-sms går jag till Hemköp för att hämta ut mitt efterlängtade makro-objektiv.  När jag kommer fram till posten råkar expediten först tappa mitt paket .. oj! sa hon, hoppas det inte var något ömtåligt. Jo sa jag, det ligger ett objektiv däri.. ojdå sa hon, då får du komma tillbaka om det hänt något med det. Javisst sa jag. När jag får paketet i handen börjar det kännas oroväckande för innehållet liksom åker fram och tillbaka däri. Börjar ana oråd alltså. Jag öppnar på plats och konstaterar att klantskallarna har placerat mitt nya fina objektiv löst liggande i kartongen! Den ligger i sin orginalförpackning men LÖST i en större kartong, utan något som stöttar upp den som exempelvis skumplast, frigolit eller liknande. WTF tänker jag och visar även expediten som håller med om att det inte var någon smart lösning. Paketen väller ut när de anländer till posten avslöjade hon även. Jag vill inte veta hur många stötar fram och tillbaka den fått på vägen till slutstation.

 

När jag kommer hem ringer jag med en gång till Pixmania som säger att jag kan skicka tillbaka det och få ett nytt om jag vill. Jag sa som det var att jag provat objektivet, det fungerar, men vad gör jag om det går sönder om en månad, eller två eller tio? Det kan ju mycket väl vara pga att den skakat löst fram och tillbaka i ett paket, och hallå? Det är ju ett OBJEKTIV vi talar om! Inte en sko eller en bok. Mjaa .. sa han, fungerar det nu så borde det ju inte vara någon fara. Men skicka tillbaka det om du vill. I det skedet tackade jag för mig.

 

Grejen är den, att skickar jag tillbaka objektivet, har jag en känsla av att det kommer bli en "never ending story", och att jag i slutänden kommer vara så pissed-off att jag skiter i att skicka tillbaka det nya objektivet som jag återigen fått tillbaka i samma smarta förpackning. Inte kommer de packa in ett nytt objektiv i bommull bara för att det ska till just mig liksom, och jag vill ju så gärna ha det. Knivigt. What to do? Ska jag lita på min intuition? För som de allra flesta vet .......... så har ju vi kvinnor oftast rätt. ;-)

 

Måste ju testa lite hehe...

 

  

 

 

 

 

Av Andersson - 18 januari 2011 20:07

Applåder jubel och färgsprakande fyrverkerier för fru Andersson, du är bäst, ingen protest! Det tog bara fyra dagar innan du lyckats förstöra en av de nya mattorna i köket. Fast det var inte jag som började, måste jag säga till mitt försvar. Saga gjorde fläcken och jag ändrade färg på mattan. We did it together! Jag kan uttrycka mig så här: Jag står och lagar mat och hör ett klonk och något som låter som ett splash! Fast inte på ett golv utan på en matta och det stämde givetvis. Saga hade försökt ta koppen som stod på köksbänken men grejen var den att det var kvar gammalt kaffe i koppen. Kaffet hamnade på nya mattan och fru andersson får spader och minns plötsligt varför hon inte köpt matta till köket tidigare. Fru Andersson springer ner med mattan i tvättstugan och tänker att 60 grader, 60 grader MINST måste det vara för att den fläcken ska försvinna, i med lite fläckborttagning med, nej inte lite, MYCKET ska det vara, det var ju faktisk kaffe! Sagt och gjort... fru andersson kliver 59 minuter senare ner i tvättstugan och ska syna den nytvättade mattan och ser till sin förvåning att den inte är större än en disktrasa! haha nejdå, men det som tidigare var vitt på mattan har nu kulören ROSA! Gulligt va? Nej det tycker inte jag heller. På tvättrådslappen kunde man tydligt se symbolen "handtvätt" 30 grader. Så nu när man kliver in i fru anderssons kök ligger där en matta med vita detaljer och en matta med rosa. Det klingar illa. Enhetlighet är fru anderssons melodi. Say no more, det blir en ny matta i morgon. PUNKT

 

Det får bli en fin vinterbild för att glömma allt slaskigt och grått som ligger utanför dörren.

 

  

Av Andersson - 17 januari 2011 10:58

Rolig kö va? Ja den känns så lång iaf.. självklart skriver jag om Telia och deras förbannade sk "service". Nu krånglar både nätet och telefonen för femtioelfte gången och då kan man så klart bara ringa med mobilen eftersom telefonen lägger av och internet med för den delen. Det kommer och går hela tiden och det problemet var det förut med. It sucks!!! Sist blev vi kompenserade iaf och det är inte mer än rätt. 

 

Den här helgen var det fest i huset. Jag tog kidsen och åkte till Anna och sov över. Blev en mysig kväll med film, godis och mys. Tack Anna för att vi fick bosätta oss hos dig. We´ll be back!

 

Den här natten vaknade lille herrn vid 03.20 Skojigt värre. Jag trodde aldrig han skulle somna om men det gjorde han faktiskt rätt snabbt. Fast själv var man ju vaken. Tog ett tag att somna om. När jag återigen vaknade hade jag världens huvudvärk så jag trodde jag skulle dö. Bara å stoppa i sig alvedon. 

Ute är det grått och trist och jag har en understimulerad Saga som far runt och ställer till otyg. Ops! Nu får jag visst besök... bye ... så länge. 

 

  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Fråga mig om något

0 besvarade frågor

Gästbok

Bloggerfy.com

Öka din bloggtrafik

Gillar att läsa


Ovido - Quiz & Flashcards