FruAndersson

Alla inlägg under januari 2011

Av Andersson - 16 januari 2011 14:08

Ett litet kollage jag satte ihop. Var hos m o p en helg i höstas och vi begav oss ut i skogen för att plocka svamp. Ja, det var den enda svampen jag och Saga hittade men min kära far hittade desto fler. Syns dock inte på dessa bilder.

 

  

 

Av Andersson - 15 januari 2011 13:09

Är det något jag saknar så är det tålamod. Men som kompensation för detta så är jag förbannat envis så jag ger mig aldrig även om jag kan få ett eller fler utbrott när saker inte fungerar/går som de ska. Idag handlade det om min kamera. Jag skulle försöka läsa mig till hur inställningarna ska vara för att fotografera vattendroppar. Oj så enkelt det ska vara men jag har konstaterat att det är det då fan inte. Man får helt enkelt testa sig fram fast jag lärde mig faktiskt en del nya inställningar i kameran så något gott kom det väl ur det hela. Toppen på allt detta har jag en ur-sur bebis som inte låter mig göra någonting. Han vill inte ligga, inte sitta, utan BARA bäras ska det vara och det orkar man ju inte hela tiden. Han är väldigt kontaktsökande och vill helst att man ska latja med honom hela tiden. Då är han glad. Inatt vaknade han sex till sju gånger så jag är rätt trött idag. Förkylningen har inte gett med sig. Hoppas det är sista skedet nu då jag hostar nåt så fruktansvärt.

 

Nyhet! Har anmält mig till en fotokurs! Den börjar nu i vår och det ska bli riktigt spännande! Samuel tar flaskan jättebra nu så en kvällskurs kan jag minsann unna mig.

 

Ikväll blir det PARTY här hemma. Jonas ska ha 30 års fest med vännerna.  Jag Samuel och Saga åker hem till Anna och sover. Festandet får jag allt vänta med ett tag till. Fast visst är man bra sugen på en iskall öl :-)

 

Några år sedan i statsparken...

 

  

 

  

Av Andersson - 14 januari 2011 20:11

  

Av Andersson - 13 januari 2011 21:46

Gjorde ett jättefynd på blocket! En polarn och pyret - skaljacka. 75 spänn!! Såg en exakt likadan som låg ute på tradera för flera hundra! Den jag köpte saknade huva men spelar roll, han har ju mössa ändå! Ska jag bara försöka hitta en windstopperjacka som man kan fästa fast i skaljackan.

 

Mössan har Samuel fått av Jenny    och scarfen köpte jag själv. Nöjd med allt!!!!

 

  

Av Andersson - 13 januari 2011 15:45

Så här fint gick det med flaskan igår kväll

(ett litet tag iaf sen fick jag ta över.)

 

  

Av Andersson - 13 januari 2011 15:28

Gud så frustrerande. Jag är så hes! Min förkylning har återvänt med dubbel styrka. Dubbelt halsont, dubbel hosta, dubbel huvudvärk, ja extra allt. Idag kom elräkningen med och även den var plusmeny. Jag höll på skrika rätt ut! Krax krax! 5250 spänn! Jag vill inte tänka på eländet. Jag börjar sakta ångra mitt senaste köp. Har beställt ett nytt macro-objektiv. Ska komma inom några dar. Nä fan, jag ångrar mig inte! Jag har väntat länge på att få köpa ett och jag är värd det! För jag är sjuk. och jag är värd de där kärleksmumsen jag åt nyss, för jag är sjuk. Försöka inbilla sig kan man väl ändå, det är ju gratis.

 

  

 

 

Av Andersson - 12 januari 2011 15:32

Längtar efter dessa goda saker

Mumma!

 

 

 

  

Av Andersson - 11 januari 2011 20:36

Idag köpte fru andersson mjölkersättning till sin lille bäbis. Tror det kan vara bra att börja prova lite med någon flaska om dagen. Något i mitt undermedvetna har på något vis skuffat bort idén om att göra ett försök för plötsligt känns det som att han inte är så liten längre. Fyra månader på söndag. Jag blir lite skraj när tiden går så fort. Jag vill inte missa eller glömma något viktigt med min lilla gosse. Nu finns det ju dem som ger sina barn flaska hela dagarna men det känns så stort nu, för oss, för då kan han plötsligt vara utan mig. Han blir inte lika beroende av att jag ska finnas till hands med mat och det är nog det som känns lite konstigt. Hur som helst så prövade vi med ersättning idag. Första gången satt vi spända av förväntan och han började snutta men vad händer? - han somnar! Jahapp.. han vaknade till senare och då prövade vi igen och då snuttade han i sig nästan allt. Duktiga lilla plutt. Nu finns det inget som säger att det kommer gå lika bra nästa gång men vi tar en dag i taget. Jag vågade inte ens fotografera honom där han låg och snuttade för tänk om han blir störd och kommer av sig och ALDRIG mer vill ha flaska.. aja sådär banar det iväg i mina tankar.

 

 

  

 

Det var den goda nyheten för dagen och nu över till den dåliga som också handlar om Samme. Jag är en dålig mamma, en usel dålig DÅLIG mamma. Vi satt vid vardagsrumsbordet och käkade mellis, Saga på ena sidan av mig och Samuel på andra liggandes på mage och pillade på sina leksaker. Plötsligt spiller Saga mjölk och jag vänder mig mot henne och hjälper henne torka och samtidigt ser jag min älskade bäbis falla ner mot golvet med huvudet före. Som tur var blev det ett kort fall för soffan är inte så hög och han landade dessutom på mattan, men ledsen blev han. Samtidigt känner man sig så dum. Att man "borde" ha gjort si och så. Men allt gick ju bra! Tårarna försvann till slut och han återgick till att vara sitt vanliga glada jag. Och jag är faktiskt inte en dålig mamma, jag är bäst! Bäsa mamman för mina barn :-) Ve den som vågar påstå något annat!

 

  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Fråga mig om något

0 besvarade frågor

Gästbok

Bloggerfy.com

Öka din bloggtrafik

Gillar att läsa


Ovido - Quiz & Flashcards