FruAndersson

Alla inlägg under februari 2011

Av Andersson - 23 februari 2011 21:38

Haha.. jaha tänker ni och undrar vad tusan det ska betyda. Det undrar faktiskt jag också men det är det guldigaste uttrycket som Saga haft någon gång. När hon var lite mindre och blev sådär riktigt RIKTIGT arg så hon inte visste riktigt vad hon skulle klämma till med så fick det till slut bli "dumma min hus", för hon hade nog med förstånd att inte säga dumma mamma eller dumma pappa, den gränsen har hon sällan passerat.

 

Onsdag kväll och fotokurs i vanlig ordning. Ikväll handlade det om ljussättning och lite tips och trix. I grund och botten vad jag inte riktigt om jag har en aning om vad jag håller på med. Ena sekunden så ja.. andra sekunden så nej jag är helt lost. Hela kursen handlar ju om att få kontroll över bilderna man knäpper, veta vad man gör. Fru Andersson har tusen gånger om varit nära att kasta kameran i väggen då hon laborerat hemma. Inställningarna fungerar inte som hon ska och allt blir SKIT! Men envis som en åsna är man där igen efter tio minuter och pillar och trycker på knapparna.

 

Appropå det här med kameror å grejer. Kommer att tänka på när vi var på förlossningen den dag Samuel föddes, närmare bestämt i september förra året. Vad är det viktigaste att ha med sig till BB? Kamera så klart, och det hade vi. Vad tror ni händer? Jo, kamerahelvete går sönder! Eller närmare bestämt objektivet. Vi lyckades iaf knäppa några bilder men varje gång man knäppte igång kameran så lät den som ett tröskverk. Kan man ha mer otur? Nej, det är ju fru Andersson vi snackar om. Ska kameran gå sönder ska den göra det på någon av de viktigaste dagarna i fru Anderssons liv. Vad trodde man liksom?

 

Flaskstrejk av lilleman i vanlig ordning. Ska vi följa mönstret så ska det väl fungera imorgon kväll igen för att sedan återigen misslyckas kvällen därpå. Suck... vad vill han med detta?

 

 

  

 

Av Andersson - 22 februari 2011 19:15

Hahaaa där satt den! Samuel sörplade i sig vällingen ikväll. Igår tvärvägrade han och det är inte första gången, i förrgår drack han upp allt. Det blir bingo ungefär varannan kväll alltså. I grund och botten har jag en önskan att allt det här med flaskan ska flyta på smidigt eftersom jag ska på fest nästa fredag. Jaja bort med pekpinnen nu, självklart kommer jag ta det lugnt med drickandet men det skulle kännas tryggare om jag visste att det flaskmatningen fungerade till belåtenhet när jag är borta.

 

Mitt tidigare inlägg handade om min kärlek till min dotter. För visst får man tycka att just sitt/sina barn är de underbaraste som finns i hela världen? Klart att alla tycker det. Som jag skrev.. hon är världens bästa Saga och jag blir så glad av att tänka på henne och att vara med henne, hon e min coola lilla tjej - min lilla idol! Precis som att jag vill att hon ska se upp till mig, ser jag upp till henne. Jag behöver inte förklara mitt tidigare inlägg mer än så. Sen att vi har tusen duster per dag förändrar ingenting, det är ju genom dessa barnet formar sin egen identitet och sitt sätt att vara. Nog om detta.. Jag har en idol till... gissa vem?

 

...

 

  

 

 

Av Andersson - 21 februari 2011 21:23

Får man ha sin dotter som största idol? Dum fråga.. klart som fan man kan!  Hon är bara bäst, smartast, finast och vackrast. Känner jag mig misslyckad någon dag behöver jag bara se en blick på henne så vet jag att jag kan vara stoltast i världen. För min Saga är den bästa Sagan i hela världen och jag har hört henne säga så många tusen bra, vackra och kloka saker som bara hon kan säga.

 

Älskade unge... du bor i mitt hjärta också!

 

  

 

  

 

 

Av Andersson - 21 februari 2011 10:36

Skulle gärna velat lägga upp allt fint Samuel fick i helgen men har det ännu inte på kort så får ta det lite pö om pö. Här är iaf en fin filt han fick av moster Hanna med familj.. en yllefilt med fina hjärtan på. Me like.. me like a lot!

 

  

Av Andersson - 21 februari 2011 10:00

 Nu är barnet döpt och allt som har med dopstök och bök är avklarat. Det blev väldigt lyckat och som vanligt är det ju hur trevligt som helst att träffa släkt och vänner sen så PANG är dagen slut och man ligger i soffan och tänker att - ojdå den här dagen for visst bara förbi sådär. Samuel skötte sig exemplariskt, gäspade lite lätt och kikade runt lite avslappnat på allt och alla. Saga däremot hade sin "intelyssnapånågon-dag" och for runt i kyrkan i strumpbyxor och tröja. Det var nämligen så att vi självklart hade glömt den nyinköpta klänningen hemma så farmorn fick hämta upp den och ta den med sig till kyrkan. Där var det meningen att Sagan skulle byta om men självklart vägrade hon ha på sig klänningen som hon beslutat sig för att inte tycka om. Sådan är min dotter, liten tjej med en vilja större än denna värld. Jag valde bort idén om att ställa till en scen i kyrkan så hon fick fara runt i det hon hade på sig. Skönt att prästerna idag har en avslappnad jargong och tydligt förklarar att det inte är någon fara alls att barnen rör sig fritt i kyrkan under dopet. Så det fick hon göra.

 

Massor med fina presenter fick gossebarnet med, allt från yllefiltar till nallar, böcker och halskedjor. Slänger nog in lite bilder från dopet senare när jag hunnit sätta ihop något. Samuel fick även lite pengar som vi i förväg bestämt skulle läggas på en myspöl som jag tidigare skrivit om och beställt. Denna myspöl var färdig att hämtas igår så jag for iväg och hämtade den. Jisses vad fin den var! och SKÖN! Barnen och jag har provlegat den och konstaterat att den är en utmärkt present! Samuel har suttit och lekt massor i den och välter han så landar han mjukt och fint, perfekt! Jag är jättenöjd med köpet och kan varmt rekommendera den. Myspöl is da shit!


  

Av Andersson - 17 februari 2011 19:32

Familjen Andersson är rätt pissed off på Burger King kan jag säga.. Jonas drog iväg och skulle köpa mat till familjen + Moa. När han kommer tillbaka upptäcker vi att det saknas, inte bara en sak utan...

 

1. En pommes frittes

2. En mellan Cola

3. Tre dipper 

 

Bra jobbat B-King! Jonas rinde upp dem och de bad honom komma tillbaka och få helt ny mat inklusive presentkort. När Jonas väl var där fick han inget presenkort för personen han hade talat med tydligen inte hade befogenhet att skriva ut dem. Bra jobbat igen B-King! Jonas kände sig dessutom som värsta snyltaren då flera av personalen stod och råglodde surt på honom när han hämtade den nya maten. Undrar vem som ska stirra surt på vem! Hur fan kan man glömma en halv beställning liksom! När han väl var tillbaka hemma igen saknades det ändå en Cola. Fast vi hade fått lite extra mat så det fick väl kompensera.

 

Jaja... annars har dagen varit perfekt! Var ute hos Anna och vi tog en promenix till isbanan och Saga och Sonja åkte skridskor. Saga har åkt tre gånger nu och kämpar på riktigt bra fast hon har inte fattat det där med att glida ännu, hon tar sig fram med små hackande steg, men det kommer väl :-) Hon är duktig som tar sig upp själv när hon ramlar iaf, det är inte helt lätt med ett par skridskor på fötterna. Nehepp.. nu ska vi snart ner i biorummet och kika på ny film. BYE!

 

  







Av Andersson - 17 februari 2011 09:42

Sitter å pillar lite med bilder så här på morgonkvisten, vid lunch bär det iväg hem till Anna. Ska stanna till och köpa med mig lite käk från Vietnam kök. Litet pyttematställe efter vägen, men oooo så gott! Jag längtar! Efter lunch ska barnen få åka lite skridskor, måste ju passa på så länge det finns is :-)

 

Igår var jag på fotokurs och vi gick igen om bländare och slutare och övade på olika inställningar. Ska bli intressant för nästa gång ska vi öva på ljussättning. DET vill jag lära mig. Extern blixt å grejer. Samuel hade inte alls varit glad här hemma så jag skyndade mig hem efter kursen men då hade han självklart somnat när jag kom hem.

 

Slänger in en bild från morgonenes experimenterande...

 

  

Av Andersson - 16 februari 2011 16:40

Nytt Traderaklipp! En jättefin jeansjacka! Jag kan inte förstå mig på folk som vägrar köpa begagnade kläder. Jag köper aldrig trasiga och dassiga kläder utan bara sånt som ser snyggt, helt och rent ut! Inte för att jag inte har råd med nya kläder till mina barn utan för att jag dels älskar att göra fynd och dels för att jag är lite snål då jag kan köpa ett praktiskt taget helt nytt plagg på tradera för halva priset. Sån är jag.

 

Knapparna på jackan har rosa detaljer som inte kommer fram här på bilden ser jag nu i efterhand. Men.. shit the same

 

 

  



Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Fråga mig om något

0 besvarade frågor

Gästbok

Bloggerfy.com

Öka din bloggtrafik

Gillar att läsa


Skapa flashcards