FruAndersson

Alla inlägg under februari 2011

Av Andersson - 6 februari 2011 17:10

Min dotter älskar att måla. I morse målades det med...

GLITTERFÄRG!!!


  

Av Andersson - 6 februari 2011 13:07

Min lilla plutt, han sitter faktiskt själv nu, fast med lite armstöd just på denna bild då :-)



  



Av Andersson - 6 februari 2011 09:36

Saga har hittat Gundes sju nycklar... eller var det nio? Medan Jonas och jag for runt och städade sprang Saga runt och letade nycklar. Hon visade stolt upp sina skatter. Hmm... hur många dörrar har vi egentligen?

 

  

Av Andersson - 4 februari 2011 19:16

... Samuel nickar instämmande, detta är vad jag vill intala mig själv iaf. Jag har hittat en perfekt doppresent eftersom det börjat droppa in lite frågor angående vad man ska köpa till gossebarnet inför det kommande dopet som närmar sig med stormsteg. Tja.. har jag svarat och kliat mig i huvudet. Men nu vet jag! Jag får nog föra detta förslag vidare till EN person så vi inte har vardagsrummet fullt med myspölar i slutet av månaden. :-) Fast det kanske är bra... då kanske vi har varsinn! :-)

 

Så här ser den ut iaf, myyyyys!

 

  

Av Andersson - 3 februari 2011 14:48

En väldigt förvånad bebis som plötsligt vände sig till mage.. nej det nya läget såg inte bekvämt ut, inte med en kudde i ansiktet iaf, men glad kan man va ändå :-)

 

  

 

Ännu en stor nyhet är även att min plötsligt så stora bebis nu kan SITTA helt själv i soffan, fast med amningskudde runt sig som skydd då. Detta har medfört att han är en gladare bebis för nu kan han plocka saker runt omkring sig och framför allt.. han slipper LIGGA ner som ju är pest och pina :-) Just ja .. en sak till! Han låg på mage på mattan i köket och lekte med sin leksak, helt plötsligt hade han vridit tre kvarts varv! De ni! Här händer det grejer vill jag lova.

Av Andersson - 3 februari 2011 12:11

En liten gåva till dig min man.. knäppte ett kort och satte ihop detta till dig denna tråkiga och blåsiga dag. Puss!

 


  

Av Andersson - 3 februari 2011 08:22

Har kommit på att det kanske inte är så bra att ha en kategori som heter "fru Andersson shoppar loss" Min man läser ju för tusan bloggen och ser han allt crap jag köper får jag väl ett helvete här hemma ;-) -Vad har du NU köpt? kommer vara ett återkommande tema här hemma. Hmm.. kan man... liksom... låååsa en viss kategori för bara en person?   


  




Av Andersson - 2 februari 2011 21:18

Ja nu ringer tantklockorna. Jag suckade högt och ljudligt när jag såg att mitt fina limeträd på övervåningen angripits av spinnkvalster... igen. Mmm jovisst serdu så illa är det. Den här gången tar fru Andersson, eller ska vi säga tant Andersson, i med hårdhandskarna. Ord och inga visor - det blev till att googla, ja tant vet vad googla är, och ett konstaterande att för att bli av med de små envisa rackarna så krävs det ... SPIDERMITE CONTROL!

 

Tadaaa...

 

  

 

Denna flaska på 100 ml kostade med frakt ca 200 kronor. Nej, du har helt fel fru Andersson är inte 61 utan 31 år, hon är dessutom förbannat envis och kommer inte ge sig förrän "spinnarna" är väck, om så trädet skall stryka med på kuppen. Nej så illa skall det väl ändå inte behöva gå. Watch out little suckers!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Fråga mig om något

0 besvarade frågor

Gästbok

Bloggerfy.com

Öka din bloggtrafik

Gillar att läsa


Ovido - Quiz & Flashcards