FruAndersson

Senaste inläggen

Av Andersson - 24 juli 2011 08:12

Ny dag och tomt på schemat fast det kanske är så det ska vara när man har semester? Jag går och funderar i vanlig ordning. Jag hade ju planerat att göra mellanrummet på övervåningen till ministudio men jag har insett att rummet är för litet. Jag kan inte röra mig tillräckligt fritt med blixtar och grejer. Då fortsatte mina planer med att göra om ett av rummen i källaren till fotostudio men så visade det sig att det rummet inte alls var mycket större än rummet på övervåningen så jag funderar vidare. Gjorde ett tappert försök med att fotografera Samme igår men det blev inte som jag ville. Ett par blev ok iaf.


 


Av Andersson - 23 juli 2011 21:44

Mitt i alla stormiga nyheter så kan man inte låta bli att glädjas åt det små händelserna som ändå gör sig påminda här hemma. Små händelser för vissa men stora för en själv. Samuel har börjat få kläm på det här med att gå. Inga spontana steg av sig själv kanske direkt men om man hjälper honomi rätt riktning så har han tagit minst sju steg i följd. Han stannade dessutom upp och fortsatte gå. Det känns stort för mig och man blir stolt inombords. För visst måste man få känna lycka och stolthet över dem som betyder mest? Det är ju inte nog så viktigt i en stund som denna. Det är då det behövs som mest.


 


Av Andersson - 23 juli 2011 07:30

Ingen kan väl ha undgått vad som skett i vårt kära grannland. Det är skrämmande inte minst för att händelsen skedde så nära denna gång och för att flera i min släkt befinner sig/bor i norge, dock inte i eller utanför oslo. Mina tankar går till alla de drabbade, skönt att de gripit galningen som gjort detta.


 
Av Andersson - 20 juli 2011 20:46

Barnen sover. Vad gör man då? Experimenterar i photoshop så klart.

Vad annars? Av Andersson - 20 juli 2011 10:10

Sitter å väntar på att Samuel ska komma hem. Han har sovit hemma hos mormor och morfar, utan oss, för första gången och jag längtar längtar LÄNGTAR tills han ska komma hem. Snart är han här.


   Min mamma fyllde år förra helgen och hon fick en liten present i efterskott. Den här fick hon av Saga, fin va?


 

Av Andersson - 20 juli 2011 10:01

Från måndagen till tisdagen var vi hos mina föräldrar utanför Uppsala. Planen var att vi skulle sova kvar en natt och sen på tisdagen åka vidare till Stockholm och gå på Gröna lund med Saga. Samuel fick vara kvar hos mormor och morfar så vi fick lite tid med bara Saga och det tror jag hon tyckte var lite mysigt, att ha mamma och pappa för sig själv en stund. Det var väldigt mycket folk på Grönan så köerna till karusellerna var långa, ca en halvtimme vid varje! Saga kämpade på och var jätteduktig, att vänta är inte så roligt när man bara vill åka, och så var det rätt varmt med. Saga fick sitt livs första sockervadd och jag lovar, den var nästan lika stor som henne själv.


 

Av Andersson - 17 juli 2011 21:07

... betyder KLARA - FÄRDIGA - ÄT!


Mmmm vad vi har svullat här hemma den här eftermiddagen. Jordgubbsmarängtårta. GOTT! Saga, jag och Samuel har firat in semestern ordentligt med denna smarriga tårta. Min fd svärmor Agnetha gjorde alltid en sådan för att fira in semestern. Så när jag äter den tänker jag på henne :-) och samtidigt hör jag låten "Strawberry fields forever" i mitt lilla huvud. Jag gillar den låten lika mycket som tårtan ... och Agnetha.


 

Av Andersson - 16 juli 2011 17:39

Vad kallas de.. dessa spelande smyckeskrin? Ja, ni vet vad jag menar iaf, Saga har ett iaf och Samuel hittade det häromdagen. Nu är det hans. Det har allt en Samuel kan önska sig. Den spelar, den snurrar, går att öppna och stänga och har fina färger. Dessutom sitter ballerinan fast på en fjäder som är rolig att pilla på.

 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Fråga mig om något

0 besvarade frågor

Gästbok

Bloggerfy.com

Öka din bloggtrafik

Gillar att läsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se