FruAndersson

Senaste inläggen

Av Andersson - 16 juli 2011 07:31

Igår åkte jag och mannen till ONOFF för att kolla in om man kunde göra något klipp. Själv hittade jag en kameraryggsäck. Eftersom det var 30 % på allt i butiken kände jag mig riktigt nöjd med mitt köp och ny kameraväska behövde jag verkligen för jag brukar aldrig få med mig mina objektiv när jag ska åka någonstans.


 

Av Andersson - 15 juli 2011 21:11

Hell yeah du läste rätt! Min dotter är en riktig rocker :-) Vad gillar ni hennes senaste pose? Me like :-)


  

Även fast hon gärna lyssnar på Eric Saade femtioelvatusen gånger per dag så kanske det bor en liten hårdrockare i henne ändå. Hur som helst så ser vi det som en övergående fas som hon snart lämnat bakom sig, Saade-fasen menar jag då så klart.  :-)


Bör jag nämna att jag nu har SEMESTER!!!!!! Det är underbart men jag undrar... vart tog det fina vädret vägen? Ska detta sätta ribban för hur solstatusen kommer bli under dessa semesterveckor så säger jag bara BLÄ!!!


Igår hade jag min sista arbetsdag på restaurangen. Min sista dag inom restaurang över huvud taget. Har pysslat med detta i omkring åtta nio år har jag räknat ut och DET är lite läskigt när man tänker efter eftersom jag halkade in i branchen av en slump.  Men som sagt, nu är det över och jag fortsätter med det jag hade tänkt arbeta med från början. Jag kommer sakna allihopa otroligt mycket men som jag sa till mina kära fd kollegor - får jag någonsin tråkigt så vet jag vart jag ska gå.

Av Andersson - 14 juli 2011 08:47

... ogräs ute i rabatten. Bokstavligt talat. Om Samuel tillåter ska jag dyka ner i rabatten och rensa idag. För det behövs verkligen.


Förresten så ägnade Jonas hela gårdagen till att renovera toaletten på nedervåningen. OJ vad fint det blev, han är riktigt händig min man... foto kommer inom kort. (på toaletten då, inte min man ... eller ... det kanske blir både och?)


 


Av Andersson - 13 juli 2011 12:10

                

Av Andersson - 13 juli 2011 10:53

Igår kväll när jag kom hem från jobbet reagerade jag på att Trassel inte mötte mig när jag slog igen dörren. Hon brukar göra det, som en liten hund. Men inte igår alltså. Jag började ana oråd för Trassel är en katt som är väldigt nyfiken av sig och gärna passar på att smita ut när man öppnar ett fönster eller en dörr. Jag kom in i vardagsrummet och såg att nätet på ena fönstret var uppvikt. Började genast leta leta leta, kollade varje vrå, vände på varje kudde och pryl men ingen katt. Jonas som satt och "gejmade" på datorn fick genast avbryta och hjälpa till att leta katt. Vi byttes av några gånger och gick några varv ute och letade och till slut kom han in genom dörren med Trassel i famnen. Lättnad!


 

Av Andersson - 12 juli 2011 08:35

Aaa ok nu ska ni veta att jag ännu är på försöksstadiet då va .. jag har snabbt testat blixtarna när jag fått en liten stund till förfogande. Barn är ju inte lättast att öva på heller för de har en tendens att tröttna väldigt fort och ... gå iväg eller ... krypa iväg. Jag har iaf kommit på att jag skulle ha köpt pappersbakgrund istället för tyg, då slipper man skrynklor vilket jag inte vill ha.


 

 

Av Andersson - 8 juli 2011 19:34

FETT varmt säger jag bara, på ett sätt så som bara Saga säger det. Har försökt att vara ute så mycket som möjligt idag och jag har försökt få lite ordning på poolen. Har inhandlat klor och tillbehör så man kanske kan ta sig ett dopp imorgon. Fast då kommer det säkert regna :-) Det har varit åska i luften hela dagen men inget regn har synts till ännu. Skulle vara skönt med lite regn, då slipper man vattna :-)


 
Av Andersson - 8 juli 2011 09:41

Hemma hos familjen Andersson råder frid och ett behagligt lugn. Samuel sover i sin vagn, Saga har sprungit över till kompisen och själv sitter jag här och väntar på att Jennie och lille Elis ska komma på besök. Det ska bli trevligt att träffa dom för det var ett tag sedan och man vet ju hur snabbt bebisar växer. FÖR snabbt. Min plutt har redan tagit sina första steg, sex steg är nog rekordet just nu.


Eftersom Trassel ska vara innekatt i tre veckor så innebär det att vi inte kan ha dörrar och fönster öppna som tidigare. Igår konstaterade jag att det helt enkelt inte håller. Jag och Samuel drog iväg till Jula och köpte fönsternät. Det är rätt lätt att räkna ut hur vårat vardagsrum, som i vanliga fall är som en bastu, blir när man inte kan öppna upp. Vi höll på att få värmeslag så det fanns ingen annan lösning. Ska förmodligen köpa en golvfläkt med för det är vaaaarmt i vårat hus. 

Det är mycket spännande utanför fönstret, fast vad är det för konstigt nät i vägen?

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Fråga mig om något

0 besvarade frågor

Gästbok

Bloggerfy.com

Öka din bloggtrafik

Gillar att läsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se